Top Relax - Infrarood & Oorkaarsen

Gemakkelijk betalen met je mobiele bank-app

Paiement facile avec votre application bancaire mobile

Soms heeft een mens gewoon teveel hooi op zijn vork. Teveel moeten, te weinig mogen of kunnen. En soms wordt ons dat simpelweg teveel. Dan raken we niet uitgerust, krijgen we pijntjes en klachten, lopen we geprikkeld, noem maar op.

 

Herkenbaar? Dan is het hét moment bij uitstek om te komen 'proeven' van het Infrarood- en Oorkaarsen-Combo! De heerlijke warmte van de infraroodlamp op je rug en schouders en de ontspannende geluiden van de oorkaars zorgen voor een heel ontspannende belevenis.

 

En terwijl jij heerlijk ligt op te warmen en te ontspannen, gebruik ik zachte technieken uit de craniosacraaltherapie, de relaxatieshiatsu en de Nadiki om jouw energieën uit te balanceren en weer beter te laten stromen.

 

Wil je zo'n sessie ervaren? Meld dit dan zeker bij je online reservatie of aan de telefoon.

Geen enkele van de toegepaste tehnieken heeft de pretentie de reguliere geneeskunde te willen vervangen. Zij willen echter wel een waardevolle aanvulling zijn van de traditionele geneeskunde. Ik raad u zelfs aan iw dokter in te lichten over de sessies die u bij mij neemt als aanvulling, en indien gewenst bezorg ik graag alle nodige info aan uw arts.

 

Ni la technique Nadiki, ni la technique Craniosacrale, ni aucune autre technique que j’applique n’ont la prétention de vouloir/pouvoir remplacer la médecine traditionnelle mais peuvent représenter un complément intéressant et utile à une thérapie traditionnelle.

Je vous conseille même d’informer votre médecin, spécialiste…des séances que vous suivez chez moi et, s’il le désire, je peux personnellement l’informer à ce sujet.