Voor wie?

Gemakkelijk betalen met je mobiele bank-app

Paiement facile avec votre application bancaire mobile

Als je worstelt met een depressie, of je lijdt aan angsten kan nadiki zorgen voor een omkadering van de klachten, en voor een verlichting van de symptomen. Met onze sessie brengen we meer balans in de energie, die op zijn beurt voor wat meer stabiliteit zorgt. Als je je energetisch beter in je vel voelt, en het stroomt allemaal wat vlotter, dan kan je genezingsproces er alleen maar op verbeteren.

 

Als je kampt met allerlei fysieke klachten kan nadiki verlichting brengen. De pijnlijke lichaamsdelen krijgen de nodige aandacht en worden uitgenodigd om spanningen los te laten. Pijnen in organen, spieren en botten kunnen op die manier langzaam maar zeker op natuurlijke wijze worden verzacht.

Als je gedachten of gevoelens hebt die je niet goed met anderen durft te delen. Misschien verlang je soms naar de dood, doe je jezelf soms pijn, of word je soms overmand door gedachten -tegenover anderen of jezelf- die je bang maken. Nadiki kan je helpen om deze gedachten en gevoelens wat beter te kaderen, te aanvaarden, te onderzoeken en te verlichten.

 

Als je het gevoel hebt dat je leven in een slop zit en dat je niet lijkt vooruit te komen, kan nadiki je nieuwe inzichten bieden, en kan het een ander licht werpen op vragen en issues waar je mee zit.

 

Als je te horen krijgt dat je klachten psychosomatisch zijn of 'tussen je oren zitten' kan nadiki meer klaarheid brengen in je situatie. Wat jij ervaart als signalen van je lichaam, is echt van en voor jou. Dat hoef je niet te negeren. Dit wil natuurlijk ook niet zeggen dat je je erin moet wentelen, maar wel dat je er mee kan werken. En dan kan nadiki een goed werkmiddel zijn. Met onze screening kunnen we tot zeer diep in het lichaam doordringen, om zo zaken weg te nemen die daar zitten opgeslagen. Op die manier kunnen veel 'onvindbare' zaken toch worden verlicht.

 

Als jij of je huisgenoten hoogsensitief zijn, of kampen met een dysfunctionele stoornis kan een extra nadiki ondersteuning van de endocriene klieren, de hersenen en de algemene energetische balans enige verbetering brengen.

 

Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat Nadiki voor jou kan doen? Ook dan ben je welkom!

 

Geen enkele van de toegepaste tehnieken heeft de pretentie de reguliere geneeskunde te willen vervangen. Zij willen echter wel een waardevolle aanvulling zijn van de traditionele geneeskunde. Ik raad u zelfs aan iw dokter in te lichten over de sessies die u bij mij neemt als aanvulling, en indien gewenst bezorg ik graag alle nodige info aan uw arts.

 

Ni la technique Nadiki, ni la technique Craniosacrale, ni aucune autre technique que j’applique n’ont la prétention de vouloir/pouvoir remplacer la médecine traditionnelle mais peuvent représenter un complément intéressant et utile à une thérapie traditionnelle.

Je vous conseille même d’informer votre médecin, spécialiste…des séances que vous suivez chez moi et, s’il le désire, je peux personnellement l’informer à ce sujet.