Nadiki

Gemakkelijk betalen met je mobiele bank-app

Paiement facile avec votre application bancaire mobile

Als je een duidelijk afgelijnd ziektebeeld hebt, en de bestaande behandeling is effectief, dan ben je gauw weer genezen en kan je er weer tegenaan. Anders is het als je klachten hebt die met een reguliere behandeling niet verdwijnen. Of als men je al dan niet voorzichtig meldt dat men niets vindt en 'dat het dus waarschijnlijk tussen uw oren zit'.

 

Met vage klachten, of zaken die jij wel degelijk aanvoelt maar die niet gevonden worden, of als je met hart en ziel met iets worstelt, kan je steeds hier terecht voor een Nadiki sessie.

Nadiki is een therapievorm die bezield en uitgewerkt werd door Christine Wollaert. Met bergen vergaarde kennis en ervaring uit o.a. de yoga, reiki, shiatsu, reflexologie, kinesiologie en zelfs geobiologie stelde zij een healingvorm samen die tot doel heeft om de ballast die een mens tijdens zijn leven verzamelt, te elimineren en de energetische balans en doorstroom tot in de kleinste nadi's (de allerfijnste energeitsche kanaaltjes) te herstellen.

 

Geen enkele van de toegepaste tehnieken heeft de pretentie de reguliere geneeskunde te willen vervangen. Zij willen echter wel een waardevolle aanvulling zijn van de traditionele geneeskunde. Ik raad u zelfs aan iw dokter in te lichten over de sessies die u bij mij neemt als aanvulling, en indien gewenst bezorg ik graag alle nodige info aan uw arts.

 

Ni la technique Nadiki, ni la technique Craniosacrale, ni aucune autre technique que j’applique n’ont la prétention de vouloir/pouvoir remplacer la médecine traditionnelle mais peuvent représenter un complément intéressant et utile à une thérapie traditionnelle.

Je vous conseille même d’informer votre médecin, spécialiste…des séances que vous suivez chez moi et, s’il le désire, je peux personnellement l’informer à ce sujet.