Effecten

Gemakkelijk betalen met je mobiele bank-app

Paiement facile avec votre application bancaire mobile

De effecten van een nadikibehandeling zijn anders dan na een craniosessie omdat ze op een andere manier op het lichaam inwerken. Een nadikihealing zal je dus een ander gevoel geven dan een craniosacrale behandeling. Veel cliënten gaven aan dat ze zich lichter voelden, alsof er letterlijk een last van hun borst of schouders was gevallen. Het moet wel gezegd dat in gevallen waarbij een cliënt met serieuze klachten kampt (hevig trauma, ernstige problemen) er altijd minstens 2 sessies nodig zijn om met de hele eerste screening rond te raken.

Cliënten met een depressie en angsten die met nadiki werden behandeld lieten na enkele sessies weten dat zij zich stabieler voelden. De depressie of de angsten waren uiteraard niet verdwenen, maar wel verminderd, en de relatie van de cliënten tot de aandoening veranderde dermate dat het leven weer meer kleur kreeg.

Daarnaast gaven een cliënt met suïcidale neigingen en een dame die zich hevig schaamde voor haar gedachten blijk van waardering dat hun probleem werd gehoord en gerespecteerd. Het feit dat de behandelingen niet plaatsvonden in een oordelend kader, maar wel vanuit de cliënten en hun worsteling met zichzelf, droeg bij tot een gezonder evenwicht en een gevoel van bevrijding.

 

Mensen in een impasse merkten dat zij erin slaagden om uit hun vaste denkpatroon te komen, en zo hun mind te openen voor nieuwe mogelijkheden. Op die manier konden zij allereerst hun situatie van dat moment beter aanvoelen en aanvaarden, en konden zij met goede moed aan hun nieuwe etappe beginnen.

 

Cliënten met niet definieerbare en psychosomatische klachten voelden zich gehoord en erkend in hun situatie, en maakten na enkele sessies melding van verlichting van de symptomen. Zo kwamen een aantal cliënten zo goed als van hun tinnitus (oorsuizen) af. De klachten konden worden gereduceerd tot een zeer aanvaardbaar en leefbaar niveau. Ook een cliënte met jarenlange extreme krampen in de baarmoeder was na één enkele nadikisessie pijnvrij.

 

Hoogsensitieve cliënten meldden dat zij na de sessie het gevoel hadden steviger in hun schoenen te staan, beter tegen externe prikkels te kunnen en over het algemeen een mildere kik op hun omgeving en op zichzelf hadden.

 

Cliënten die aangaven soms de indruk te hebben dat zij niet zichzelf waren, gaven dan weer aan dat zij zich weer 'één' voelden, zichzelf beter onder controle hadden, en zichzelf met meer geduld konden benaderen.

 

Elke behandeling is individueel, en duurt, afhankelijk van de problematiek waarmee je te maken hebt, 50 tot 70 minuten. Ideaal is om gemakkelijk zittende kledij aan te trekken, zodat je je te allen tijde comfortabel voelt.

 

Geen enkele van de toegepaste tehnieken heeft de pretentie de reguliere geneeskunde te willen vervangen. Zij willen echter wel een waardevolle aanvulling zijn van de traditionele geneeskunde. Ik raad u zelfs aan iw dokter in te lichten over de sessies die u bij mij neemt als aanvulling, en indien gewenst bezorg ik graag alle nodige info aan uw arts.

 

Ni la technique Nadiki, ni la technique Craniosacrale, ni aucune autre technique que j’applique n’ont la prétention de vouloir/pouvoir remplacer la médecine traditionnelle mais peuvent représenter un complément intéressant et utile à une thérapie traditionnelle.

Je vous conseille même d’informer votre médecin, spécialiste…des séances que vous suivez chez moi et, s’il le désire, je peux personnellement l’informer à ce sujet.