relaxatie

Geen enkele van de toegepaste tehnieken heeft de pretentie de reguliere geneeskunde te willen vervangen. Zij willen echter wel een waardevolle aanvulling zijn van de traditionele geneeskunde. Ik raad u zelfs aan iw dokter in te lichten over de sessies die u bij mij neemt als aanvulling, en indien gewenst bezorg ik graag alle nodige info aan uw arts.

 

Ni la technique Nadiki, ni la technique Craniosacrale, ni aucune autre technique que j’applique n’ont la prétention de vouloir/pouvoir remplacer la médecine traditionnelle mais peuvent représenter un complément intéressant et utile à une thérapie traditionnelle.

Je vous conseille même d’informer votre médecin, spécialiste…des séances que vous suivez chez moi et, s’il le désire, je peux personnellement l’informer à ce sujet.

 

 

Het is niet eenvoudig om steeds de ideale balans te houdentussen je gezin, je werk, je sociaal leven... EN jezelf.

 

Want terwijl we proberen voor jan en alleman klaar te staan, en ons best doen om al onze zaken en spullen in orde te houden, verliezen we onszelf maar al te vaak uit het oog.

 

Heel vaak beseffen we weliswaar dat we onszelf weer grandioos voorbij aan het lopen zijn, en gaan we gewoon lekker door, omdat we vinden dat dat zo hoort... om op een dag vast te stellen dat ons lichaam niet meer mee wil. Dat het aan de alarmbel trekt.

 

Het is dus belangrijk dat we onzelf voldoende rust gunnen. Echte rust. Uit je hoofd afdalen en terug landen in je lichaam. Heerlijk breinloos dobberen op de golven van je eigen lichaam. Even alles vergeten en je stevigheid in het leven hervinden.

Dàt is wat craniosacrale relaxatie voor je kan doen. Als je dus geen lichamelijke klachten hebt, maar je wil graag even heemaal ZEN voor jezelf zorgen, dan is een relaxatiesessie iets voor jou!