Voor wie?

Gemakkelijk betalen met je mobiele bank-app

Paiement facile avec votre application bancaire mobile

Voor stresslijders en slechte slapers kan cranio een weldoende vorm van ontspanning zijn. Het lichaam leert langzamerhand zelf opnieuw rust te vinden.

 

Voor mensen met allerlei fysieke klachten kan cranio verlichting brengen. Het lichaam krijgt de nodige energie om zichzelf te herstellen. Hoofd- nek- en rugpijnen kunnen op die manier langzaam maar zeker op natuurlijke wijze worden verzacht.

Voor senioren. Een ouder wordend lichaam heeft er veel baat bij om onder begeleiding zo in rust te gaan dat het kan regenereren. Veel senioren slapen immers minder of slechter. Daarenboven vermindert het herstelvermogen van het lichaam. Cranio brengt niet alleen de nodige rust en herstelkansen, maar ook een heerlijk ontspannende stretch voor stramme ledematen of spieren.

Voor ouders en hun baby. Zelfs een vlotte natuurlijke geboorte is voor een kindje een hele gebeurtenis. In de eerste plaats op fysiek gebied. Soms komen er door het geboorteproces enkele botjes scheef of vast te zitten, waardoor reflux en andere problemen kunnen ontstaan.

Ook emotioneel ondergaat je kleintje een heel avontuur. Soms duurt het dan ook even voor een baby'tje zijn/haar 'draai' vindt hier bij ons. Cranio kan in het bijzonder soelaas brengen voor huilbaby'tjes en hun soms radeloze mama's en papa's. Baby’s worden individueel of samen met mama of papa behandeld. Op die manier proberen we zowel de spanning bij het kleintje als de emoties van de kersverse ouders te verlichten.

 

Voor jonge kinderen en tieners, bij stress bijvoorbeeld, faalangst, orthodontie, dyslexie, depressie, ... kan cranio in eerste instantie ontspanning en troost bieden. Indien men vroeg genoeg met de behandeling kan starten kunnen bepaalde symptomen ook behoorlijk worden verlicht.

 

En voor iedereen die zichzelf rust en ontspanning wil gunnen.

 

Geen enkele van de toegepaste tehnieken heeft de pretentie de reguliere geneeskunde te willen vervangen. Zij willen echter wel een waardevolle aanvulling zijn van de traditionele geneeskunde. Ik raad u zelfs aan iw dokter in te lichten over de sessies die u bij mij neemt als aanvulling, en indien gewenst bezorg ik graag alle nodige info aan uw arts.

 

Ni la technique Nadiki, ni la technique Craniosacrale, ni aucune autre technique que j’applique n’ont la prétention de vouloir/pouvoir remplacer la médecine traditionnelle mais peuvent représenter un complément intéressant et utile à une thérapie traditionnelle.

Je vous conseille même d’informer votre médecin, spécialiste…des séances que vous suivez chez moi et, s’il le désire, je peux personnellement l’informer à ce sujet.