Coaching

Gemakkelijk betalen met je mobiele bank-app

Paiement facile avec votre application bancaire mobile

Coaching kent vele vormen de dag van vandaag. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een coach voor. Zijn wij mensen dan zozeer het contact met ons eigen gezond verstand verloren, dat wij voor de natuurlijkste dingen iemand nodig hebben die ons zegt wat we moeten doen, en hoe we dat moeten klaarspelen?

Hebben wij dan zo het vertrouwen in ons eigen oordeel verloren? Of is de mens zo vereenzaamd dat hij geen raad meer kan vragen aan een (h)echte vriend?

Ik hoop van niet...

 

Daarom wil ik je ondersteunen in het terugvinden van het contact met jezelf. Ik wil je mee helpen ontdekken wat voor jou een mooie manier van leven is, waar jij gelukkig van wordt.

 

Mijn coaching -ik zou het beter begeleiding op je toch naar jezelf noemen- begint met luisteren. Met een niet-oordelende intentie openstaan voor wat je doet, denkt, zegt... en soms ook juist niét zegt :). Zo puur mogelijk naar je kijken en luisteren, en zo samen proberen je pijnpunten te ontsluieren.

 

Elke sessie begint en eindigt standaard met een gesprekje. Afhankelijk van je noden praten we jouw situatie door, voordat we aan de therapie beginnen. De behandeling zelf brengt meestal een aantal zaken aan het licht waar je niet aan had gedacht, of geen rekening mee had gehouden, of die je ergens had geparkeerd. Hierop baseren we ons nagesprek, en probeer ik je te begeleiden in het herbekijken van de issues die zich hebben blootgegeven.

 

En als je dan de wereld instapt met je stof tot nadenken, nieuwe inzichten en mogelijkheden, weet dan dat je bij vragen steeds welkom bent om ze te stellen.

 

Geen enkele van de toegepaste tehnieken heeft de pretentie de reguliere geneeskunde te willen vervangen. Zij willen echter wel een waardevolle aanvulling zijn van de traditionele geneeskunde. Ik raad u zelfs aan iw dokter in te lichten over de sessies die u bij mij neemt als aanvulling, en indien gewenst bezorg ik graag alle nodige info aan uw arts.

 

Ni la technique Nadiki, ni la technique Craniosacrale, ni aucune autre technique que j’applique n’ont la prétention de vouloir/pouvoir remplacer la médecine traditionnelle mais peuvent représenter un complément intéressant et utile à une thérapie traditionnelle.

Je vous conseille même d’informer votre médecin, spécialiste…des séances que vous suivez chez moi et, s’il le désire, je peux personnellement l’informer à ce sujet.