Causale voetreflexologie

Gemakkelijk betalen met je mobiele bank-app

Paiement facile avec votre application bancaire mobile

Sinds 2014 volg ik de opleiding Causale Voetreflexologie bij An De Mulder.

In deze opleiding krijgen we niet alleen zeer mooie en krachtige technieken aangeleerd, maar ook een gigantische hoeveelheid waardevolle aanvullende informatie over de werking van ons lichaam en onze geest.

Deze kennis orgt ervoor dat we de klachten van onze cliënten in een groter kader kunnen zien, en niet blijven hangen bij de lokale verschijnselen.

 

Zo kan rugpijn bijv. inderdaad worden veroorzaakt door stramme rugspieren, een hernia, of een ander lokaal trauma, maar kan je ook pijn krijgen aan je rug omdat één van je organen niet in orde is (bijv. je lever als je teveel chocolade eet...).

 

Al ben ik dus (nog) geen causaal voetreflexologe, toch pas ik de reeds aangeleerde technieken en informatie toe, binnen een veilig kader, en integreer ik ze in een weldadige voetmassage.

 

Indien je dat wenst geef ik graag uitleg over de handelingen die ik stel, en vertel ik je meer over wat je kan doen om jezelf in je gezondheid en welbevinden te ondersteunen.

Geen enkele van de toegepaste tehnieken heeft de pretentie de reguliere geneeskunde te willen vervangen. Zij willen echter wel een waardevolle aanvulling zijn van de traditionele geneeskunde. Ik raad u zelfs aan iw dokter in te lichten over de sessies die u bij mij neemt als aanvulling, en indien gewenst bezorg ik graag alle nodige info aan uw arts.

 

Ni la technique Nadiki, ni la technique Craniosacrale, ni aucune autre technique que j’applique n’ont la prétention de vouloir/pouvoir remplacer la médecine traditionnelle mais peuvent représenter un complément intéressant et utile à une thérapie traditionnelle.

Je vous conseille même d’informer votre médecin, spécialiste…des séances que vous suivez chez moi et, s’il le désire, je peux personnellement l’informer à ce sujet.