Huys MIRA

Gemakkelijk betalen met je mobiele bank-app

Paiement facile avec votre application bancaire mobile

Je vindt mijn praktijk op de eerste verdieping van Huys MIRA.

Hier kan je op afspraak komen genieten van craniosacraal, Nadiki, Shiatsu, Causale voetreflexologie, en ontspanningsbehandelingen met infrarood en oorkaarsen. Onze energie, fysiologie, emoties etc... hangen immers allemaal samen, en beïnvloeden mekaar in een constante vloeiende beweging. Het kan dan ook heel helend werken om bij lichamelijke klachten even een licht te werpen op eventueel onderliggende emoties, bij emotonele klachten de fysiologie nader te gaan bekijken etc... om op die manier een totale ondersteuning te kunnen bieden aan iedereen.

 

Meer info over Huys MIRA vind je hier.

 

Bereikbaarheid

 

Huys MIRA is zeer vlot bereikbaar met de wagen. Het ligt op een boogscheut van de Ring, en dichtbij het gezellige gemeenteplein van Groot-Bijgaarden. Er is parking voor 3 wagens voor de deur, en twee publieke parkings op 50m.

 

Ook met het openbaar vervoer kom je heel makkelijk bij Huys MIRA. Het NMBS station van Groot-Bijgaarden en de terminus van tram 19 zijn op 600m, en de haltes van De Lijn (lijnen 136, 355 en 820) stoppen bijna vlak voor de deur.

 

 

 

Geen enkele van de toegepaste tehnieken heeft de pretentie de reguliere geneeskunde te willen vervangen. Zij willen echter wel een waardevolle aanvulling zijn van de traditionele geneeskunde. Ik raad u zelfs aan iw dokter in te lichten over de sessies die u bij mij neemt als aanvulling, en indien gewenst bezorg ik graag alle nodige info aan uw arts.

 

Ni la technique Nadiki, ni la technique Craniosacrale, ni aucune autre technique que j’applique n’ont la prétention de vouloir/pouvoir remplacer la médecine traditionnelle mais peuvent représenter un complément intéressant et utile à une thérapie traditionnelle.

Je vous conseille même d’informer votre médecin, spécialiste…des séances que vous suivez chez moi et, s’il le désire, je peux personnellement l’informer à ce sujet.