ConnecToBe

Elke maandag, en elke derde vrijdagnamiddag van de maand vind je me ook in de groepspraktijk ConnecToBe te Dilbeek.

Ook hier kan je op afspraak kan komen genieten van craniosacraal, Nadiki, Shiatsu en Causale voetreflexologie. Bovendien maak ik daar deel uit van een toffe equipe van mensen die allemaal ondersteunend werken op hun manier. Zo vind je er een arts, Jin Shinjutsu-practicioner, etc....

 

Meer info over ConnecToBe vind je hier.

 

Bereikbaarheid

 

ConnecToBe is zeer vlot bereikbaar met de wagen. Het ligt zeer dicht bij de Ring en de grote invalswegen. Er is parking voor voor de deur, en een beetje verderop zijn de parkings van de Westrand en het gemeenteplein van Dilbeek.

 

Ook met het openbaar vervoer kom je heel makkelijk bij ConnecToBe. De haltes van De Lijn (lijnen 136, 127, 128, 129, 810 en 820) stoppen op wandelafstand.

Geen enkele van de toegepaste tehnieken heeft de pretentie de reguliere geneeskunde te willen vervangen. Zij willen echter wel een waardevolle aanvulling zijn van de traditionele geneeskunde. Ik raad u zelfs aan iw dokter in te lichten over de sessies die u bij mij neemt als aanvulling, en indien gewenst bezorg ik graag alle nodige info aan uw arts.

 

Ni la technique Nadiki, ni la technique Craniosacrale, ni aucune autre technique que j’applique n’ont la prétention de vouloir/pouvoir remplacer la médecine traditionnelle mais peuvent représenter un complément intéressant et utile à une thérapie traditionnelle.

Je vous conseille même d’informer votre médecin, spécialiste…des séances que vous suivez chez moi et, s’il le désire, je peux personnellement l’informer à ce sujet.